top of page

De praktijk

P1020704.JPG
P1020706.JPG

Algemeen

U heeft tegenwoordig geen verwijzing meer nodig en kunt direct bij mij terecht, dit heet Directe Toegang Fysiotherapie (DTF). Tijdens de eerste afspraak vindt dan wel een screening plaats of u met uw klacht bij mij op de juiste plek bent. Wanneer dat niet het geval is, zal ik u adviseren om naar de huisarts te gaan. Het kan zijn dat andere behandeling(en) noodzakelijk zijn.

 

Wanneer na de screening fysiotherapie geïndiceerd is of als u een verwijzing van de huisarts of specialist heeft, volgt de intake. De intake bestaat uit een vraaggesprek en een onderzoek om de oorzaak van uw klacht te bepalen. Samen stellen we vervolgens een persoonlijk plan van aanpak met specifieke doelen op.

 

De huisarts speelt een centrale rol in de coördinatie van uw zorg. Als u toestemming geeft, stel ik uw huisarts op de hoogte van de fysiotherapeutische diagnose en het behandelverloop voor medische dossiervorming. Indien van toepassing kan ik tevens uw behandelend specialist informeren.

 

‘Martin Voebel Fysiotherapie & Cardio’ heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars. Wilt u weten of ik ook een contract heb met uw zorgverzekeraar kijkt u dan ook op de pagina tarieven of neemt gerust contact op.  Het is afhankelijk van het door u gekozen (aanvullende) pakket of uw verzekering de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoedt. Wanneer u twijfels hieromtrent heeft of meer informatie wilt, is het altijd verstandig om contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij.

 

Voor de eerste afspraak vraag ik u om uw verzekeringspasje, een handdoek en eventueel uw verwijzing meebrengt. Na de intake is duidelijk of u voor vervolgafspraken andere zaken, zoals bijvoorbeeld trainingskleding, dient mee te nemen.

bottom of page